Korkmaz Kesik

Gölpark’a ulaşım sağlayan yolların köstebek yuvasına dönmesi nedeniyle araçların bozulduğunu kaydeden vatandaşlar, yetkililerin duyarsızlığına tepki gösteriyor. Pelitözü Köyü’nden Gölpark’a ulaşım sağlayan yolların durumu sürücüleri isyan ettiriyor.

Özellikle Pelitözü’nden gölete giderken sol kısımda kalan yolda oluşan çukurlar sürücüleri zor duruma düşürüyor. Yolda oluşan çukurların araçlarına hasar verdiğini söyleyen sürücüler, yolun trafiği de tehlikeye düşürdüğünü belirtiyorlar.

Yolun birçok yerinde oluşan çukurlar nedeniyle sürücüler araçları zarar görmesin diye adeta ‘cambazlık’ yapıyor. Yolu sürekli kullanan minibüs şoförleri de yetkililerin yolu düzeltmesini istiyorlar. Sürücüler köstebek yuvasına dönen yollarda, çukurlara düşmemek için çaba gösterirken, yayalar da yollarda yürümekte zorluk çekiyor.

Otomobil tamircileri, asfalt yollarda oluşan çukurların otomobillerin ön aksamın, lastikleri ile direksiyon sistemine zarar verdiğini belirterek, sürücüleri bu tür yollarda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Editör: TE Bilişim