Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Bilecik CHP İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere ilimize geldi. Programına Bozüyük CHP İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Nazlıaka, Bozüyük Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında Bilecik CHP İl Başkanlığına geçti.

Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Nazlıaka, iktidara yüklendi. İktidarın yarattığı 4 Z olduğunu söyleyen Nazlıaka, “zam, zulüm, zindan ve zorbalık, işte o dört Z gönderecek, artık ilk seçimlerde gidecekler, gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan” vurgusunu yaptı.

“BİLECİK’İN GERÇEKTEN BENİM BİREYSEL SİYASİ KARİYERİMDE DE ÖNEMLİ BİR ETKİSİ VAR”

Nazlıaka, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek olan net dedik Bilecik için aynı zamanda Bilecik’in gerçekten benim bireysel siyasi kariyerimde de önemli bir etkisi var. Zor zamanlarımda hem örgütümüz, hem vekilimiz hep benim arkamda durdu onun için buradan sizlere tüm bu süreçlerde desteğiniz için şükran duygularımı iletmek istiyorum iyi ki varsınız. Biz bu güzel ailemizle her geçen gün biraz daha iktidara yaklaştığımız süreçte Bilecik’te 31 Mart’ta baharın geldiğini gördük.

“BİLECİK’TE ESEN BU RÜZGARIN TÜM TÜRKİYE’YE YAYILMASINI İSTİYORUZ”

Aslında bakarsanız Adalet Yürüyüşü ile başlayan arkasından İYİ Parti’ye 15 Milletvekili vermekle devam eden sonrasında ki seçimlerde yine Millet İttifakı’nın kuruluşuyla Meclis’te önemli bir başarı elde edilen bir süreç. 31 Mart’ta ve İstanbul için birde devamında 23 Haziran’da ülkemizin ve partimizin daha aydınlık bir Türkiye ile kucaklayacak şekilde sonuçlandı. ‘Ancak bu yetmez’ diyoruz artık ilk seçimlerde Bilecik’te esen bu rüzgarın tüm Türkiye’ye yayılmasını, genel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalanmasını istiyoruz tüm dostlarımızla birlikte.

“TOPLAM 62 BİN YOL YAPMIŞIZ”

Bizler her gün sahalardayız, kıymetli vekilimizde bahsetti toplam 62 bin yol yapmışız ki dünyanın çevresinin 40 bin kilometre olduğu söyleniyor. Buradan hareketle dünyanın çevresini bir buçuk tur dönmüş buluyoruz niçin dönüyoruz, niçin bu kadar yollardayız, niçin bu kadar sahalardayız çünkü halkın içinde olmak, halkın sorunlarını dinlemek, halkın sorunlarına yönelik çözüm önerilerimizi anlatmak istiyoruz.

Gittiğimiz her yerde şunu söylüyoruz: ‘Biz sizin oyunuza değil, sorunlarınızı çözmeye talibiz’ çünkü tüm çözümler bizde var. Baktığımızda iktidarda değilken bile Asgari Ücret’ten tutun, taşeron çalıştırılmaması, emeklilere iki maaş ikramiye verilmesine kadar partimizin birçok politikalarını AK Parti uygulamaya geçiriyor. Şu anda bizim yaptığımız baskı çerçevesinde 3600 Ek Göstergeyi gündemlerine aldıklarını, EYT’liler üzerine bir çalışma yaptıklarını duyuyoruz umarız olur ama bunu hayata geçirdiklerinde aslında Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın emeğiyle, eforuyla olmuş olacak.

“DÖRDÜNCÜ BİR Y EKLEDİLER. YÜZSÜZLÜK!”

Diğer taraftan ülkemizde ‘üç Y’yi yok edeceğiz’ dediler biliyorsunuz, yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar fakat üç Y’yi yok etmedikleri gibi dördüncü bir Y eklediler arkadaşlar Yüzsüzlük. Biz tüm bu yüzsüzlüklere rağmen 128 Milyar Dolar nerede sorusunu da, mafyadan her ay 10 bin dolar alan siyasetçi kimdir sorusunu da, yurtdışına insan kaçakçılığı yapan gri pasaportlular ile ilgili olarak soruşturma açılıp açılmadığı sorusunu da her daim sormaya devam edeceğiz. Daha birçok cevap verilmemiş sorularımız var ama her konunun üzerine gitmeye devam edeceğiz inanın onlar dört Y’yi yok etmediler ama yarattıkları bir dört Z var. Zam, zulüm, zindan ve zorbalık işte o dört Z gönderecek artık ilk seçimlerde gidecekler, gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan.”

“BİLECİK KÜÇÜK OLSA DA ÖZGÜN AĞIRLIĞI ÇOK BÜYÜK BİR KENT”

Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik’in küçük bir kent olmasına rağmen özgül ağırlığının çok büyük olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Bilecik yolda gelirken kısmen anlattım Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu bir kent, Türk Milleti’in makus talihinin yenildiği bir kent. Hem kuruluşun, hem de kurtuluşun kenti inşallah önümüzdeki ilk seçimde, seçim ne zaman olursa olsun kurtarıcı kent olacak ve kurtarıcı bir parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ile birlikte bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bilecik yine tarihsel özelliği ile birlikte taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek bir kent. Her ne kadar nüfus azlığı söz konusu olsa da coğrafi olarak metrekaresi az olsa da özgül ağırlığı çok büyük bir kent bu kent CHP tarihine damga vurmuş bir kent.”

“BİLECİK’TE VAR OLAN ÖRGÜTSEL GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ”

CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar da, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’yı Bilecik’te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, “sizlerin gelmiş oluşunuz zaten Bilecik’te var olan örgütsel gücümüze güç kattı. Özellikle kadınlarımıza moral ve motivasyon yönünden çok büyük katkılar sunacağına inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim