Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün ile İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Eylül Salı günü ilimize düzenleyeceği ziyaretlere ilişkin basın açıklaması düzenledi.

İl Başkanlığı binasında Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak ile Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun da hazır bulunduğu basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Metin Yaşar, iktidarın 20 yıllık süreçte “ben yaptım oldu” mantığıyla hareket ettiğini belirterek, “bu bağlamda; vatandaşımız, halkımız, esnafımız, çiftçimiz, işçimiz bir çıkış arıyor. Bu tek adama dayalı yönetim anlayışından biran önce kurtulup sandığın önlerine konulmasını bekliyor” dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise, “saat 16.00’da Genel Başkanımızın Atatürk Parkı önündeki açılışta yapacağı toplu konuşmaya belki de mitinge tüm Bilecik’i davet ediyoruz. Partili, partisiz, bize oy veren, vermeyen hiçbir şekilde farketmez” dedi.

“BİZ YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

İl Başkanı Metin Yaşar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı Bilecik ziyareti ile ilgili halka davet çağrısında bulunarak şöyle konuştu:

“Ülkemiz 20 yıldan bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı ile birlikte yönetilmekte ve toplumumuzun her kesiminde bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarla, ‘Ben yaptım, oldu!’ mantığıyla yönetimin anlayışıyla toplumun tüm katmanlarında ne kadar büyük hasar yarattığını hepimiz bilmekteyiz.

Bu bağlamda vatandaşımız, halkımız, esnafımız, çitçimiz, işçimiz bir çıkış arıyor. Bu tek adama dayalı yönetim anlayışından bir an önce kurtulup sandığın önlerine konulmasını bekliyor. Bizde iktidara talip ana muhalefet partisinin yöneticileri, üyeleri, partililer olarak halkın bu taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için yoğun çaba içerisindeyiz. Biz,yarın seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarımızı Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimizle birlikte bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun bir parçası olarak Sayın Genel Başkanımızı ilimize davet ettik.Genel başkanımız Bozüyük’ten başlayan bir ziyaret ile ilimize gelecek ve Bilecik’te açılışlar gerçekleştirerek,esnaflarımızı ziyaret ederek programını sonlandıracaktır.

Genel başkanımız Bozüyük’te STK, kanaat önerleri ve muhtarlarımız ile yapacağı toplantıda bir sunum gerçekleştirecek. Bu sunumdan sonra da basına kapalı olarak katılımcıların taleplerini, değerlendirmelerini tek tek alacak ve cevaplayacak. Daha sonra il merkezine gelecek Belediyemize uğrayacak. Belediyemize uğradıktan sonra esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirerek Atatürk Parkına geleceğiz. Orada hem parkın açılışı, hem de diğer açılışları genel başkanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz.”

“ATATÜRK PARKI ÖNÜNDEKİ KONUŞMAYA, BELKİ DE MİTİNGE TÜM BİLECİK’İ DAVET EDİYORUZ”

Vekil Tüzün ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini ilişkin halka çağrıda bulunarak, “Saat 16.00’da Genel Başkanımızın Atatürk Parkı önündeki açılışta yapacağı toplu konuşamaya, belki de mitinge tüm Bilecik’i davet ediyoruz. Partili, partisiz, bize oy veren, vermeyen hiçbir şekilde fark etmez.”dedi.

Milletvekili Tüzün, “Türkiye’de yaşanan bunca soruna çözüm bulabilme adına CHP’nin öncülüğünde oluşacak Millet İttifakı’nın iktidarında neler yapılaşabileceğini Sayın Genel Başkanımız, yöneticilerimiz ve bizler sizlere kamuoyunda halkla birebir ilişkiler kurarak anlatıyoruz. Bu bağlamda Sayın Genel Başkanımız her hafta bir ile ziyarette bulunuyor. Geçtiğimiz hafta değişik illerde ziyarette bulundu. Bugün itibariyle Rize’ye gitti. Haftaya Salı günüde Bilecik’te olacak.Buradaki amacımız il genelindeki  diğer ilçelerdeki tüm muhtarlarımız, tüm sivil toplum örgütlerinin başkanları, meslek odalarımızın başkanları, Ziraat  Odalarımızın başkanları , sendika  temsilcilerimiz gibi  tüm katmanları ve aynı zamanda kanaat önderlerini Bozüyük’te toplayacağız.

Onlara genel bir sunum yapacağız. Genel sunumdan sonra  buraya katılan tüm katılımcıların birebir düşünceleri, talepleri, teklifleri, Millet İttifakı’ndan neler beklediklerini soracağız.  Bunların sorularını Sayın Genel Başkanımız cevaplayacak ve ayrıca da  rutin ziyaretlerimiz olacak. Bu bağlamda bu toplantıyı biz CHP Bilecik örgütü olarak çok önemsiyoruz.  Ve aynı şekilde de tüm bu söylediğim birimlerde görev yapan tüm başkanları, muhtarları bu toplantıya davet ettik. Onların taşıma, servis işlerini üstleneceğiz.  Ve Bilecik’te yaşayan herkes CHP iktidarından ne talepleri var, ne istekleri var bizzat Genel Başkanımıza soracak. Birebir diyalog söz konusu olacak. Bilecik’imizde ki esnaf ziyaretimiz sonrası Bilecik Belediyemizin Türkiye’de  örnek teşkil edebilecek çok önemli çok özel bir parkın açılışını gerçekleştirecek.  Sonra Bilecik’te kanayan bir yara olan kanalizasyon ve altyapı projesinin temel atma töreni gerçekleşecek ve her mahallede kurulması  sözünü verdiğimiz kreş  açılışının ilkini gerçekleştirmiş olacak.  Böylece 17.30-18.00 itibariyle Sayın Genel Başkanımızı ilimizden uğurlayacağız. Saat 16.00’da Genel Başkanımızın Atatürk Parkı önündeki açılışta yapacağı toplu konuşamaya, belki de mitinge tüm Bilecik’i davet ediyoruz. Partili, partisiz, bize oy veren, vermeyen hiçbir şekilde fark etmez. Çünkü geleceğin millet ittifakı iktidarında neler yapılabileceğini en yetkili kişi tarafından duyulmasını istiyoruz. Çok sayıda milletvekili ve genel başkan yardımcılarımızı davet ettik.” ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Bilecik programı şu şekilde:

10.00-10.45 Bozüyük Belediyesi Ziyareti

11:00-14:00 (Basına Açık-Canlı Yayın) Kanaat Önderleri Muhtarlar, STK Temsilcileri Buluşması  (Salon Grand Çalı Otel)

14:00- Otel’den Çıkış

14:00-14:30: (Basına Açık) Bozüyük Esnaf  Ziyareti

14:30- Bilecik’e Hareket

15:30 Bilecik Belediyesi Ziyareti

16:00 (Basına Açık) Bilecik Esnaf Ziyareti

16:30 (Basına Açık) Atatürk Parkı Açılışı - Kanalizasyon ve Altyapı Projesi Temel Atma ve Zübeyde Hanım Kreş Toplu Açılışı

17:30 Çıkış

Editör: TE Bilişim