Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğinde hazırlanan Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri ilimizde farklı okullarda yapılacak. 16 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan etkinlikler hafta boyunca sürecek.

Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında Eskişehir ve Kütahya’dan başarılı iş adamı ve i,ş kadınları Bilecikli gençlerle buluşarak, iş alanlarındaki başarılarının sırlarını gençlere aktaracak. Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz, çevre illerden konuşmacıların etkinliğe katılacağını belirterek, “Gençlerimizi girişimciliğe özendirmek adına her yıl düzenlediğimiz Global Girişimcilik Haftasını bu sene de Bilecik'in farklı okullarında yapacağız.

Program ile ilgili Eskişehir, Kütahya'dan iş adamı ve iş kadınları misafirimiz olacak. Gençlerimize maaşlı eleman olmak yerine iş sahibi olmak yönünde bilgiler verecekler. Misafirlerimiz gençlere başarı hikâyelerini anlatacaklar. Programında ayrıca Çini sergisi de olacak” dedi. 

Editör: TE Bilişim