Bilecik Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 24 yaşındaki Tufan Kuvan, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Sokak Kent Sitesinde bulunan evinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek canına kıydı.


Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan polis memuru Tufan Kuvan’ın bugün doğum günü olduğu ve kendisi gibi polis olan ev arkadaşıyla saat 3.30’a kadar oturduğu öğrenildi. Sabah Kuvan’ı uyandırmak için odasına giren ev arkadaşı genç polis memurunu kanlar içinde yerde yatarken buldu. Yapılan incelemede Kuvan’ın saat 5,30 sularında beylik tabancasıyla intihar ettiği anlaşıldı. Kuvan’ın tabancasını yakın mesafeden başına sıktığı için ev arkadaşını silah sesini duymadığı belirtildi.


Kuvan’ın intihar etmeden önce yazdığı notta, “Bu meslek beni canımdan bezdirdi. Canım annem benim için üzülme, oğlun.” yazdığı öğrenildi.  Kuvan’ın cenazesi evinden meslektaşları tarafından çıkarılırken, polis memurunun cenazesinin otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği, buradan defnedilmek üzere memleketi Ordu’ya gönderileceği öğrenildi.  

Editör: TE Bilişim