Osmaneli’nde çalıştığı bir yağ rafineri fabrikasında geçtiğimiz ay buhar kazanının patlaması sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden Mühendis Emre Şimşek’in bağışlanan organları başka hastalara umut oldu.

Olay, 26 Haziran günü Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana geldi. Baz Yağ Rafinerisi'nde buhar kazanının kapağının basınçtan patlaması sonucu makine mühendisi Emre Şimşek vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yaralanmış ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ağır yaralı olarak Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam etmekte olan mühendis Emre Şimşek 7 günlük yaşam savaşını kaybetmişti.

Diğer yandan ailesinin oluru ile merhum Emre Şimşek’in organları  bağışlanmıştı.Edinilen son bilgilere göre; Bursa Nakil Koordinasyon Merkezi ve Hastanesi organ nakil ekibinin çalışmaları sonucu bağışta bulunulan organlar, Düzce ve Bursa’da bulunan ilgili alıcılara ulaştırıldı.

Editör: TE Bilişim