İlimiz STK başkanlarından Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik’in oğlu, ilimizin en genç Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri, Arif Çelik’e ait Mali Müşavirlik ofisi gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Muhasebe ve Denetim alanında Yüksek Lisans mezunu olan SMMM Arif Çelik önceki iş hayatında Halk Eğitimi Merkezi’nde muhasebe üzerine eğitimler vererek muhasebe alanında şehrimize katkıda bulunmuştu. Özel şirketlerin muhasebe departmanlarında da çalıştıktan sonra muhasebe camiasına olan katkılarını kendi bürosunda devam ettirecek.

Kasımpaşa Mah. Köteşliler Cad. No:11/2 Bozüyük (Belediye ekmek fırını karşısı) adresinde hizmet vermeye başlayan SMMM Arif Çelik ofisinin açılışı, Bilecik SMMM Oda başkanı SMMM Ertuğrul Açıkgöz ve çok sayıda meslektaşı, STK başkanları ve Bozüyük esnaflarının katılımı ile sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Davetlilerle yakından ilgilenen SMMM Arif Çelik, “Büromun açılışına katılım sağlayan, çiçek gönderen değerli dostlarıma ve mesajla tebrik eden Bilecik Millet Vekillerimiz Sayın Yaşar Tüzün ve Sayın Selim Yağcı beylere teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Editör: TE Bilişim