Bilecik’te yaklaşık 20 yıldır faaliyet göstermeyen BEKO markası genç girişimci Deniz Tüzün tarafından açılarak hizmet vermeye başladı.

81 İl merkezinin 80’inde faaliyet gösteren BEKO markası yaklaşık 20 yıldır Bilecik’te bulunmuyordu. Gelişen Bilecik’te markaların daha da fazla açılması gerektiğini söyleyen ve bu anlamda genç girişimcilere örnek olan Deniz Tüzün “ilimizde bulunmayan BEKO markasını memleketim Bilecik’e kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Yerli ve milli duygularla hareket eden genç kardeşiniz olarak bu açığı kapatmış olduk. Deniz Tüzün olarak hedefim halkımızın yanında olmak ve bunu hissettirecek teknolojilerle ihtiyaç sahibi herkesin isteğini merkeze koyan bir şirket olmaktır. Siz tüketicilerimizden aldığımız ilhamla hareket edecek, sürekli olarak geliştirdiğimiz yeniliklerle yanınıza yer alacağız ve sizlerin hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. 2021 yeni konseptimiz BEKO kafemiz ile sizlere sıcak bir ortam sağlayıp müşteri memnuniyetimizi ilk önceliğimiz olarak kabul etmekteyim, tecrübeli kadromuz ile siz değerli misafirlerimizi en yakın zamanda mağazamıza bekliyoruz.

Yine yerli ve milli marka olduğunu yakından bildiğimiz BEKO’nun ilimizdeki mağaza açılışını pandemi döneminde olduğumuz için duyarlılık göstererek gerçekleştirmeme kararı aldık. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına aldığımız bu kararda onlar ile hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz.

Beko Bilecik İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesinde Kurtulmuş Apartmanı, Yemen Kahvesi altında hizmet vermektedir.

Editör: TE Bilişim