Dün gece saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan Bilecik Belediyesi  Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekipleri, bir haftadır etkisini gösteren yağışını temizleme çalışmaları kapsamında şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve AK Masa bünyesinde kurulan Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası,  gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında bütün ana ve ara arterleri ulaşıma açtı.
Sabah erken saatlerinden itibaren çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren ekipler, ayrıca vatandaşlarımızın karla ilgili taleplerini de en kısa zamanda yerine getiriyor.
4 Kamyon, 4 kepçe, 2 traktör, 1 greyder, 2 kar küreme aracı ile çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir içindeki yaya kaldırım ve sokakları da temizliyor.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÇALIŞMALARA KATILDI
Belediye Başkanı Selim Yağcı, beraberinde Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay ile ilgili birim müdürleriyle birlikte, Bilecik Belediyesi  Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerinin karla mücadele çalışmalarına katılarak, incelemelerde bulundu. 
Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerine gösterdikleri çaba ve gayret dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

''Bütün ülkemizde  olduğu gibi ilimizde de Cenabı Allah'ın rahmet göstergelerinden biri olan karın bereketini yaşıyoruz. Elbette böyle bereketi olan bir durumun zahmeti de oluyor. Çok şükür ekiplerimizin gayretli çalışmaları sonucunda şu ana kadar vatandaşlarımız büyük bir mağduriyet yaşamadı. Kendim ve ilgili birim amirlerimizle birlikte gün boyu yaptığımız kontrollerde bütün yollarımızın ulaşıma açık olduğunu gördük. Şehrimizin zor coğrafi konumuna rağmen en üst noktalarda da incelemelerde bulunduk ve yollarımızın ulaşıma açık olduğunu gördük. Çalışmalar kapsamında ayrıca Halep'e yardım için hazırlanan ve mahsur kalan TIR'ımızı da ekiplerimiz çalışmalarıyla kurtardı. Bizlere de yardım olması açısından insanlarımızın çok gerekli olmadığı halde araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. Ben ekibime çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'' 
İncelemeleri kapsamında Pelitözü Köyündeki çalışmaları da kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada vatandaşlarla bir araya geldi. 

Editör: TE Bilişim