Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliği Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Semih Şahin’in kurdele kesim törenine katılımı ile birlikte başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Teşkilatı üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar’da açılan Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliğine katılarak, vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İyi Parti İl Başkanı Soner Hızlı, İlçe Başkanı Ahmet Sarı, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile partililerden oluşan heyet, tanıtım günlerinin açılışını yaparak, pazar alanını ziyaret etti ve esnafa hayırlı işler temennilerini iletti.

Başkan Şahin, kurulan Pazar hakkında yaptığı değerlendirmede, vatandaşların talebi doğrultusunda yılın belli günlerinden ülkemizin çeşitli şehirlerden lezzetlerin Bileciklilerin hizmetine sunulduğunu kaydetti.

Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut ise Belediye Başkanı Şahin’e katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, bütün Bileciklileri alışverişe davet etti.

5 gün boyunca Bilecikliler için açık olacak Gaziantep Tanıtım Günlerinden birbirinden farklı gıdalar, vatandaşların beğenisine sunulacak.

Editör: TE Bilişim