Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Suriye’nin İdlib bölgesinde hava saldırısında gazi olan Piyade Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz’i Bozüyük’teki evinde ziyaret etti.

Gazimiz Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Destici, “Şu anda içinde bulunduğumuz günlerde tüm siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Biz her zaman devletimizin ve ordumuzun yanındayız. Bu hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Ayhan kardeşimiz ile birlikte tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Gazi Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz Genel Başkan Destici’ye ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarken, şehitlerimiz için,“Vatan sağ olsun” dedi ve , “Deseler ki, ‘Şu an acil ivedilikle gitmemiz gerekiyor’ zerre beklemem” ifadelerine yer verdi.

,

Ziyarette Genel Başkan Destici’ye Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, BBP Bozüyük İlçe Başkanı Fatih Değirmencioğlu ve Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mustafa İbiş’te eşlik etti.

Editör: TE Bilişim