Gazeteniz Yarın’ın 2016 yılında kamuoyunda “Hoca” olarak bilinen  Adnan Oktar’ın Bilecik’teki faaliyetlerini “FETÖ BİTTİ YERİNE YENİ CEAMAATLER Mİ GELİYOR” başlığıyla gündeme getirmesinden 2 yıl sonra Oktar ve çetesine operarasyon gerçekleştirdi.

2016 yılında Bilecik’te ücretsiz dergi ve kitap dağıtarak propaganda yaptığı ileri sürülen Oktar’ın faaliyetlerini gazeteniz Yarın gündeme getirmiş ve “FETÖ’nün ardından yeni bir cemaat mi yapılanmaya başlıyor” sorusunu sormuştu.

Haberimizin üzerinden 2 yıl geçmesinin ardından ise sözde Hoca Adnan Oktar ve kediciklerine dev bir operasyon düzenlendi. Oktar hakkında  “organize suç örgütü kurmak”, “uluslararası ajanlık” ve “küçük çocuklara taciz” suçlamaları yer alırken Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturmada 235 şüphelinin mal varlığına el konulduğu, şirket, dernek ve vakıflarına kayyum atandığı öğrenildi.

FETÖ’nün izleri silinmeden devlet teşkilatına sızabilecek yeni bir örgütün ayak seslerini 2 yıl önceden duyuran Yarın Gazetesi, devlet ve millet adına oluşan ve oluşması mümkün olan her tehdidi gündeme getirerek yetkililere duyurmaya devam edecek.

2016 yılında yayınladığımız haber şu şekilde:

FETÖ BİTTİ YENİ CEMAATLER Mİ GELİYOR?

Cemaatler tarafından Bilecik’te ücretsiz dergi ve kitaplar dağıtılıyor

Devlet kademelerine sızan ve darbe girişimi sonrasında birçok vatandaşımızı katleden FETÖ’nün yerine yeni cemaatler gündeme gelme çabasına girerken, devlet kademesine sızmak için propaganda çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.

FETÖ’den oluşan boşluğu doldurmak için çalışmaya başlayan cemaatler, son günlerde ücretsiz şekilde Bilecik’te dergiler ve kitaplar dağıtmaya başladılar. TV ekranlarında yaptığı absürd programlarla tanınan Adnan Oktar tarafından yazılan ‘Kur’an ahlakına göre Müminin 24 saati’ isimli kitap ve aylık İslam Dergisi olarak çıkan Hakikat Dergisi, Bilecik’te ücretsiz şekilde kapıların önüne bırakılıyor.

Yaklaşık 40 yıldır farklı hükümetlerin destekleriyle büyüyen ve 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi yapan Fethullahçı Terör Örtügü (FETÖ), devlet kademelerinden temizlenmeye çalışılırken, FETÖ’nün yerini doldurmak için yeni cemaatlerin propaganda çalışması yürüttüğü kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Propaganda çalışması kapsamında kamuoyunu etkilemeye çalışan çeşitli cemaatler Bilecik’te ücretsiz şekilde kitap dağıtmaya başladılar. A9TV’de yaptığı absürd program ile kamuoyunda tanınan Adnan Oktar tarafından yazılan ‘Kuran ahlakına göre Müminin 24 saati’ isimli kitap ve Nakşi tarikatı Şeyhi Ömer Öngüt tarafından kurulan aylık İslam Dergisi olarak çıkan Hakikat Dergisi, Bilecik’te ücretsiz şekilde dağıtılmaya başlandı. Aylık ücreti 45 TL olan İslami öğelerin bulunduğu ve cemaatlerin propagandasını yapan dergilerin ve kitapların ücretsiz şekilde dağıtılmaya başlanması vatandaşlar tarafından FETÖ’nün yerine yeni cemaatlerin gelmeye çalıştığı şeklinde yorumlandı.

İlimizde evlerin önünde ve posta kutularına bırakılan ‘Kuran ahlakına göre Müminin 24 saati’ isimli kitabın yazarı Adnan Oktar, A9TV’de yaptığı absürd program ile adını duyurdu. Oktar’ın adı kedicik lakaplı kadınların abartılı giyinişleri ve danslarıyla gündeme gelmişti.

Önceki haberimizin linki aşağıdadır:

http://www.yarin11.com/bilecik/feto-bitti-yeni-cemaatler-mi-geliyor-h8088.html

Editör: TE Bilişim