Gazetemiz Sahibi Mehmet Özgür, Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ve muhabirleri olarak göreve kısa bir süre önce başlayan Vali Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret ettik.

Özgür ve Elmas ile bir süre sohbet eden Vali Şentürk, Bilecik hakkındaki ilk izlenimlerini aktardı. Bilecik’in ölçek olarak küçük bir il olmasının devlet gücüne ihtiyacı olan insanlara daha rahat ulaşılması anlamında kolaylık sağladığını belirten Vali Şentürk,  daha önce Kaymakam olarak çalıştığı yerlerde de insan odaklı hizmete önem verdiğini ifade etti. Bilecik’i tanıma anlamında ilçe gezilerine başlayan Vali Şentürk, Bilecik’in kendisini geliştirecek olan sektörlere yönelip bu anlamda atılımlar yaparak ilerleyebileceğini kaydetti. Vali Şentürk, Bilecik’in çevresindeki büyük iller arasında kalmasına rağmen bunu avantaja çevirebileceğini ve büyük şehirlere yakınlığının sektörel ve sanayi bağlamında olumlu kullanılabileceğini belirtti.

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Elmas’ın çok fazla Vali değiştiren bir il olmamızdan dolayı projelerin yarım kaldığını söylemesi üzerine Vali Şentürk de “Bu süreyi bizim belirlememiz elbette ki mümkün değil ama bu süre içerisinde elimizde olan imkânları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Valiler gelir geçer ama önemli olan bir önceki arkadaşımızdan kalan önemli  projeleri devam ettirip yerine yenilerini ekleyebilmektir. Biz de yola bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretimiz sonunda gazetemize ziyaretinden dolayı teşekkür eden Vali Şentürk’e  Gazetemiz Sahibi Mehmet Özgür, Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas da görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim