Yarın Gazetesi personeli ilimize atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İstanbul Sultanbeyli İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı atama kararlarıyla Bilecik Valiliği'ne atanan Dr. Kemal Kızılkaya; Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve ayrıca Demirören Haber Ajansı(DHA) İl Temsilcisi olan Cafer Elmas ile Yarın Gazetesi Muhabiri ayrıca ANKA Haber Ajansı İl Temsilci Gökay Şimşek ile Yarın Gazetesi Muhabiri Tuğba Topseven ve  Emine Türksoy’u ağırladı.

Valilik makamında sohbet havasında geçen hayırlı olsun ziyaretinde Bilecik basını ve ulusal basına ilişkin görüş alışverişleri yapılırken, Vali  Dr.Kemal Kızılkaya basının önemine, teknolojiye ve sosyal medyaya dikkat çekti ve Bilecik’te ki basının umduğundan daha hareketli çıktığını ifade etti.

Görev yaptığı yerlerde yerel basından çok faydalandığını da aktaran Vali Kızılkaya, bu noktada emek verilerek yapılan gazeteciliğin önemli olduğunu belirtti. Vali Kızılkaya, Kaymakamlık başta olmak üzere birçok yerde görev yaptığını, basının önemini de bu yüzden iyi bildiğini ve gazetecilerin kamu görevi üstlendiğini aktardı.

TRAFİKTEKİ DÜZENLEMELER DEVAM EDECEK

Göreve geldiği anda Bilecik’teki sürücüler ve vatandaşlar tarafından defalarca şikayete konu olan başta Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ile Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği önündeki beton duboları kaldırttıran Vali Kızılkaya trafikteki düzenlemelerin devam edeceğini aktardı.

Atatürk Bulvarı’nda kavşak düzenlemesine gidileceğini aktaran Vali Kızılkaya, diğer yandan da trafik akışının sağlıklı sağlanabilmesi, yığılmaların olmaması açısından her iki yönlü olarak park düzenlemesinin yankında yapılacağını söyledi. Bu düzenlemenin yapılması için ortak akla vurgu yapan Vali Kızılkaya, yakında esnaflar başta olmak üzere vatandaşlarla bizzat temasa geçeceğinin de sinyallerini verdi.

Karşılıklı fikir alışverişi ile geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılkaya gazetemiz çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim