Osmaneli Bağımsız Belediye Başkanı Münür Şahin, Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın kendisine yaptığı tebrik ziyaretinde kamuoyunda merak uyandıran başka partiden aday olup olmayacağı konusuna açıklık getirerek “bağımsız olarak devam edeceğiz”dedi.

Bir dönem boyunca AK Parti’nin adayı olarak Belediye Başkanlığı yapan Münür Şahin, hatırlanacağı üzere 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden aday gösterilmemiş ve bağımsız Belediye Başkanı olarak girdiği seçimi yüksek bir oranla kazanmıştı. “Osmaneli ne derse o” sloganıyla yola çıkan ve halkın teveccühünü de arkasına alarak görevine devam eden Başkan Münür Şahin’i makamında ziyaret eden gazetemiz  sahibi Mehmet Özgür ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, başarısından dolayı Başkan Şahin’i tebrik ederek görevinin yeniden hayırlı olmasını diledi.

“2019-2023 DÖNEMİ OSMANELİ AÇISINDAN BÜYÜME VE YÜKSELİŞ DÖNEMİ OLACAK”

Ziyaretlerinden dolayı Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür’e  ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ateşekkür eden Başkan Münür Şahin, seçimin ardından belediye olarak gerçekleştirilecek hedefler doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Geride bıraktığımız 31 Mart seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Şahin, önümüzdeki 2019-2023 döneminin Osmaneli açısından büyüme ve yükseliş dönemi olacağını kaydetti. Başkan Münür Şahin, değerlendirmelerine şu sözlerle devam etti:

Turizmde zaten belli atılımları yapmıştık ve bunun üzerine koyarak burasını küçük bir Safranbolu, küçük bir Beypazarı yapacağız. Tarım anlamında yatırımlarımızı belli bir noktaya getirdik. Bundan sonrası için de büyüterek devam edeceğiz. Sanayi ile de Osmaneli, bir büyüme sürecine girdi. İnşallah yine bir önceki dönemde olduğu gibi Osmaneli birlik ve beraberlik havasını yaratır. Bu havayla birlikte de Osmaneli hakettiği yere getiririz.”

“BAŞKAN YARDIMCILIĞINI KALDIRDIK”

Bu dönem çalışma yöntemini farklılaştırdıklarını dile getiren Başkan Münür Şahin, “Bağımsız Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz için mecliste de diğer partilerimizle ve bağımsız üyemizle birlikte hareket ederek hizmetleri devam ettireceğiz. Bu anlamda, daha önce belediyemizde var olan Başkan Yardımcılığı sistemini kaldırdık. Hem Osmaneli’nde şu anda meclisteki hassas dengeleri korumak hem de daha rsahat bir işleyiş sağlamak istiyoruz.  Bu dönemde özellikle Belediye Başkan Yardımcılığını kullanmak istemiyorum. Ancak bizim çok deneyimli ve çok iyi yetişmiş bir yönetici kadromuz var. Bunların zaten her birisi Belediye Başkan Yardımcısı düzeyinde. İnşallah o arkadaşlara daha farklı görevler vermek ve onlardan daha fazla istifade etmek suretiyle bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

“BAĞIMSIZ ADAY OLARAK SÜRECİ GÖTÜRMEYİ PLANLIYORUZ”

Başka bir partiye geçip geçmeyeceği konusundaki söylentilere de yanıt veren Başkan Şahin, “Bilindiği gibi ben bağımsız bir adayım. Bana her partiden oy veren vatandaşlarımız var. Bunlar bana bağımsız olarak oy verdiler. İnşallah biz de bu süreci bu şekilde götürmeyi planlıyoruz.” Dedi.

“EN ÖNEMLİ BAŞARILARIMIZDAN BİRİ OSMANELİ’DE BİRLİK VE BERABERLİK HAVASI OLUŞTURMAK”

Osmaneli’de başarılan en önemli konulardan birisinin  Osmaneli milliyetçiliğini oluşturmak,  birlik ve beraberlik havasını yaratmak olduğuna dikkat çeken Başkan Münür Şahin, İnşallah bu dönem de geçtiğimiz dönem olduğu gibi hatta bunun üzerine daha fazla koyarak birlik ve beraberlik içerisinde tüm siyasi partilerin katılımı ile halkımızın da katılımı ile Osmaneli’ni güzel yerlere getirme gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

Editör: TE Bilişim