Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile Bilecik Olay Haber internet sitesi sahibi Rafet Sünetçi, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundular.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı’yı makamlarında ziyaret eden Elmas ve Sünetçi, ilimize ilişkin vekiller ile birlikte sohbet havasında birçok konuyu görüştü.

Ardından Elmas ve Sünetçi, ilimizde görev yaptığı süre içinde herkesin sevgisini kazanan ardından çok önemli bir makama gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Halis Zafer Koç’u ziyaret ettiler. Zafer Paşa, Bilecik’in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, insanlarını sıcak ve samimi bulduğunu belirterek, ilimizi hiç unutmadığını ayrıca en kısa sürede gelmek istediğini de söyleyip Bilecik’li vatadaşlara çok selam ilettiğini belirtti. Uzun süreli sohbetin ardından Zafer Paşa ile hatıra fotoğrafı çektiren Elmas ve Sünetçi, daha sonra ilimize sağlıkta çok önemli yatırımların kazandırılmasında büyük emeği bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret etti.

Burada da Eldemir ile ilimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında konuşulurken, Bozüyük yeni Devlet Hastanesi’nin çok kısa sürede hizmete gireceğini belirten Halil Eldemir, yeni ataması yapılan İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı’yı başarılı bulduğunu ve ilimize önemli çalışmalarda bulunacağına inandığını belirtti. Bilecik’e sağlık sektöründe her türlü yardımı yapacağını da sözlerine ekledi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Bilecik’e ve özellikle sağlıkçılara çok selam gönderirken, en kısa zamanda Bilecik’e geleceğini de belirtti.

Editör: TE Bilişim