Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, Bilecik Valiliğinden itibaren yakın ilişkiler içerisinde bulunduğu, daha sonra Ağrı’ya atanan Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Bilecik gündemi hakkında Elmas’tan bilgi alan Vali Elban, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ağrı’da gerçekleştirdiği başarılı projeleri kutladığı haberini de  Ağrıda nakamında yarın gazetemizden okudu. Haber için Elmas’a teşekkür eden Elban, bir yandan şaşkınlığını gizleyemezken bir yandan da çok mutlu olduğunu ifade ederek,  Bilecik basının farklı olduğunu özelikle vurguladı.

Bilecik Yarın Gazetesi’nin kendisi için çok farklı bir anlamı olduğunu belirten Vali Elban, Ağrı’ya  geldiğinde 10 tane gazete olduğunu,  gazetelerin  şirket kurup sadece iki gazete  çıkardığını  fakat  YARIN Gazetesi’nin,  özellikle  Cafer Elmas gazeteciliğinin  eksikliğini  duyduğunu   ve ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu  söyledi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Elmas da Elban’ın bu sözlerinden dolayı gurur duyduğunu belirterek, teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Elmas, Vali Elban’a  Bilecik bezinden yapılmış Kayı işareti işlemeli bir atkı hediye etti.

Editör: TE Bilişim