Belediye Başkanı Semih Şahin’in de aralarında bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile gazetemize ziyaret gerçekleşti.

Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve parti yöneticilerinin içinde bulunduğu heyet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştirdi.

Son günlerde Bilecik kamuoyunda konuşulan çalışan ve çalışmayan gazeteciler tartışılırken Belediye Başkanı Semih Şahin,geçtiğimiz Belediye Meclisinde bunu merak ettiği için basın mensuplarına bu yönde bir soru yönettiğini söylerken, çalışan ve çalışmayan gazetecileri ayırt etmek gerektiğinin altını çizdi.

“Dediğiniz gibi; çalıntı haberle işi yapıyorlar”

Başkan Şahin, “Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Benimde sorduğum ve konuyu dürttüğüm gibi, çalışan gazetecilerle çalışmayanları ayırt etmek gerekiyor. Bugünkü teknolojinin getirdiği olumlu şeylerin yanında bunu art niyetli kullananlarda oluyor.Her zaman teknoloji ve gelişmişlik fayda sağlamıyor.Bunu kötü niyetli kullananlarda oluyor. Dediğiniz gibi; çalıntı haberle işi yapıyorlar.O yüzden hakikaten Normalde çalışan gazeteciler ve çalışmayan gazeteciler gibi bir ayrım olmaması gerekirken teknoloji sayesinde bu olmuş durumda.Bu yüzden yeni yeni çalışan gazeteciler günü anlamlanmış oluyor. Hepinizin gününüzü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

“Çizginizi bozmadan yolunuza devam etmenizi temenni ediyorum”

İl Başkanı Metin Yaşar ise Yarın Gazetesi’nin yıllardır izlediği çizgisini beğendiğini söylerken, “Yarın Gazetesi gerçekten köklü bir gazete.Bu gazete yıllardır halkı doğru bilgilendirme adına vermiş olduğu gayretleri ve çalışmaları yakinen biliyoruz. Bu çizginizi bozmadan yolunuza devam etmenizi temenni ediyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim