Foto Hayal, Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinde hizmete girdi. Bilecik’in deneyimli fotoğrafçılarından Murat Çanakçı yeni işyerini açtı. 14 yıllık deneyimi bulunan ve ilimizin tanınan fotoğrafçılarından olan Çanakçı, hayalini kurduğu işyerini açtığını belirtti.

Foto Hayal’in açılışına  İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım,  Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı katıldı. Çanakçı, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada, “Öncelikle bir hayalimizi gerçekleştirdiğimiz bu günde bizleri yalnız bırakmayıp onurlandırdığınız için tüm esnaf, dost, kardeşlerime, akrabalarıma ve müşterilerime Bilecik’imizin güzide protokolüne çok teşekkür ediyorum. Hayal dedik çünkü bu mesleğe gönül verip ağabeylerimizin yanında çıraklık dönemine başladığımızda bu günlere gelmek bizler için bir hayaldi.

Hayatınızın en özel anlarını tekrar hatırlamak için karelere sığdırdığımız fotoğrafçılık mesleğine başladığımız günden bu yana yaklaşık 15 seneyi geride bıraktık. Uzun süreceğini tahmin bile etmediğim bu meslekte memleketimde ayak basmadık yer bırakmadım. Yüzlerce ve hatta binlerce düğünce görev alarak sizlerin o büyülü saatlerini müşterilerimizin en özel günlerini kendi bakış açımla ölümsüz kıldım.

Uzun yıllar müşteri ilişkileri ve stüdyo alanında çalışmalara imza attım. Daha sonra dijital hayata geçişle birlikte daha detaylı profesyonel olarak Gelin Damat ve dış çekimlere hız verdim.

14 yıllık fotoğrafçılık hayatımda ilk günkü heyecanımla kendimi daha fazla geliştirme ve müşterilerimi memnun etme çabamdan hiç vazgeçmedim. Senelerdir kurduğum hayali FOTO HAYAL ile taçlandırdım. Şu anda kendi stüdyomda sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına mücadeleme devam ediyorum. Küçük yaşlarda elimizden tutup bugünlere gelmemizi sağlayan Ağabeyim Tayfun Çoban olmak üzere tüm büyüklerimize ayrıca teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Sizlerin katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz, gönül verdiğimiz bu mesleği ilimizde yaşatmaya devam edeceğimiz stüdyomuzun hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim