Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Kadın Kolları, uzun yıllar Başkanlık görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle görevinden ayrılan Filiz Genç onuruna veda yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda partili kadının yanı sıra Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan da katıldı.

22 Ocak’ta gerçekleşen seçimle yeni Kadın Kolları Başkanı Seçilen Nurten Bilecikligil yemekte yaptığı konuşmada, Filiz Genç’in tüm ısrarlara karşılık görevden ayrıldığını ama bundan sonra da her zaman olduğu gibi bedenen ve fikren partinin yanında olacağına ve destek vereceğine inandığını söyledi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Filiz Genç kendisini onurlandıran tüm partililere teşekkür etti. Görev süresi boyunca kendisine destek veren çalışma arkadaşlarına ve özellikle de komşularına teşekkür eden Genç, görevi bırakmış olsa da her zaman örgütün içinde olacağını ve partinin başarısı elinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğini söyledi. “Kızlarım” diye seslendiği Kadın Kolları üyelerine “daha güzel günler göreceğiz” diyen Filiz Genç’e yeni Başkan Nurten Bilecikligil tarafından plaket ve Yaşar Tüzün’ün eşi Aysel Tüzün tarafından çiçek verildi. Eski İl Başkanlarından Çağatay Karaahmet de yemeğe katılarak görev süresince birlikte çalıştığı Filiz Genç’e jest yaptı.

Yemekte ayrıca yeni İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Çetin Bayhan’a Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından çiçek verildi ve her iki isme de yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim