Adım adım namağlup şampiyonluğa giden  Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Bayan Voleybol Takımı, son maçının son setinde Bozüyüklü taraftarlara büyük heyecan ve coşku yaşatırken, voleybol sevenlere de harika dakikalar yaşattı.

Bozüyük Kapalı Spor salonunda oynanan karşılaşmada sergiledikleri muhteşem performans ile Maliye Okulları’nı  ilk sette 25-12  2. Setti 25-16  3. Sette ise çok çekişmeli geçen    ve uzun süren seti 33-31  kazanarak 3-0 mağlup eden filenin sultanları, ligde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Tribünlerin tamamen dolduğu karşılaşmada, Bozüyüklü voleybol sevenlerin takımlarına verdikleri destek, maçın başından sonuna kadar kesintisiz olarak devam etti.

Maçı tribünlerden izleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan,  ve Kulüp Başkanı Veli Çelik eşlik etti. Maçın sonunda Başkan Bakıcı Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Bayan Voleybol Takımı’nı takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 Diğer yandan karşılaşmaya taraftarlar tarafından  yoğun ilgi olduğu gözlenirken salonun yetersiz kaldığı ve  yapımı başlanan yeni kapalı spor salonun bir an önce bitirilmesi gerektiği gözler önüne serildi.

​​​​​​

Editör: TE Bilişim