Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İlimiz genelindeki okulların sınıflarının yenilenerek öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla imzalanan “BENİM DE SIRAM VAR” Projesi kapsamında Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fevzioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. sahibi Fevzi UZUN iki sınıf donatarak destek oldu.



700. Yıl İlk ve Ortaokulunda düzenlenen açılış programına Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş, Bilecik TSO Genel Sekreteri Yalçın Yıldız, 700. Yıl İlk ve Ortaokulu Müdürü Adem Aydın, Öğrenci Velileri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fevzioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. sahibi Fevzi Uzun; Eğitim insanımızın yaşam kalitesini yükselten, ülkemizin refah, istikrar ve rekabet gücüne katkıda bulunan, maddi, manevi ve kültürel değerlerini geliştirerek koruyan, gelecek nesillere aktaran olmazsa olmaz vazgeçilmez ertelenmez bir süreçtir.



Bugün burada donatılan yeni bir sınıfların açılış heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşamak için bir araya geldik. İsteğimiz Benimde Sıram Projesi kapsamında daha fazla sınıfın donatılarak geleceğimize yön verecek öğrencilerimize daha çok yatırım yapılmasıdır. Çünkü eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan en doğru yatırımdır ve asla zarar etmez. Değerli öğrencilerimizin yeni sınıflarının hayırlı olmasını ve güzel bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.

Ayrıca proje kapsamında desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eder, Benimde Sıram Var projesine sanayi kuruluşlarımız başta olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Yapılanların büyük bir amaca hizmet ettiğini ifade eden Vali Yardımcısı Mustafa Güney, "Bütçeden en büyük rakamı Milli Eğitim Bakanlığına ayırıyoruz ama yetmeyebiliyor. Dolayısıyla hayırseverlerimize ihtiyaç duyuyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde başlatılan proje meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında bugüne kadar 33 dersliğe ulaştık. Bu manada yapılan bu hayırlı işlerin diğer iş adamlarımıza ve işletmelerimize örnek olacaktır. Genç bir nüfusa sahip olduğumuz için eğitime yapılacak katkının da daima devam etmesi gerekir" dedi.



Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitime destekte bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fevzioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. sahibi Fevzi Uzun'a plaket takdim ederek teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve beraberindekiler tarafından donatılan sınıfların açılışları gerçekleştirilerek öğrenciler sınıflarında ziyaret edildi. Sınıflarının donatılmasından dolayı Fevzi UZUN’a çok teşekkür eden öğrencilerin mutlulukları, Fevzi UZUN’a desteklerinden dolayı sundukları teşekkür mektupları ve başarılı öğrenciler olacaklarına dair verdikleri sözlerle açılışa katılan herkesi duygulandırdılar.

 

Editör: TE Bilişim