Ekranların tanıdık yüzlerinden işadamı Faik Öztürk, Bilecik PTT Başmüdürlüğü’nün Bozüyük Sarar Outlet’te açtığı standı ziyaret etti. Şarkıcı Safiye Soyman’la birlikte yaptığı televizyon programlarıyla tüm Türkiye’de meşhur olan Öztürk, PTT’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hizmetinden faydalandı ve Safiye Soyman’a ücretsiz Sevgililer Günü kartı gönderdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT İşletme Bölüm Sorumlusu Abdülaziz Çivik, kurumu adına Öztürk’e teşekkür etti. Anneler Günü, Babalar Günü, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, Yılbaşı ve Sevgililer Günü gibi günlerde PTT’nin özel kampanyalar hazırladığını belirten Çivik, bu kapsamda 2016 yılı Sevgililer Günü’ne mahsus olmak üzere de 2 adet kampanya düzenlediklerini söyledi.

Bu kampanyalardan ilkinde, Sevgililer Günü için tebrik göndermek isteyen müşterilere tebrik kartlarının ÜCRETSİZ OLARAK verildiğini ve kampanya kapsamında sadece posta ücreti (0.60 kuruş)  karşılığında bütün PTT gişelerinden kabul işlemleri yapılarak alıcılarına teslim edilmek üzere adreslerine sevk edileceğini söyledi.

Çivik, ikinci kampanyalarında ise, 09 Şubat 2016 Salı günü başlayacağını ve 13 Şubat 2016 Cumartesi günü sona erecek şekilde (5 gün süre ile)  Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde %10 indirim uygulanacağını ifade etti.

Bozüyük SARAR OUTLET Alışveriş Merkezi’ne açtıkları Sarar Sevgi Postanesi’nin 09-12.02.2016 tarihleri arasında hizmet vereceğini belirten Çivik, Posta Kargo, APS Kurye, Sevgililer Günü Kart kampanyası ile tüm posta gönderileri ve PTTCell işlemlerinin yanı sıra Başmüdürlükçe Bilecik’in tanıtılması için hazırlanan Bilecik kartpostallarının postaneden temin edilebileceğini söyledi ve Posta Kargo, APS Kurye ve PTTCell işlemlerinin yapılabildiğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim