Cafer Elmas

Basın yolu ve Twitter hesaplarından şantaj yaparak menfaat elde ettiği iddia edilen namus abidelerinden Fevzi Bubilik’in yakınları aracılığı ile bir Müftülük çalışanından para aldığı iddia edildi.

Kendilerini Bilecik Sivil İnisiyatif Platformu olarak  tanıtan, kendilerine yakın Haber 11 adlı internet sitesinden ve İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam’ın olduğu iddia edilen Manşet 11 adlı internet sitesinden, Twitter hesaplarından herkese atıp tutan, iftiralar atan, tehditler, küfürler savuran bu inisiyatif üyelerinden görevden alınan Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun birkaç gün fahri danışmanlığını yapan  Fevzi Bubilik’in şantaj ve tehditler ile kendisine maddi çıkar sağladığı iddiaları Bilecik gündemine bomba gibi düştü.

Kendilerini siyasilerin, savcıların, hakimlerin, Vali’nin de üstünde gören bu inisiyatif üyelerinden Fevzi Bubilik’in basına da yansıyan idari ve adli soruşturmaların devam ettiği Vezirhan’daki kayıp halı olayına neden dahil olduğu ortaya çıktı. Günlerce basın yolu ve Twitter hesabından Müftülük çalışanlarına saldıran Bubilik’in bakın amacı neymiş.

Millete namus abideliği yapan, herkese çamur atan Bubilik, Müftülükte çalışan A.Ö. adındaki bir imamın müfettiş soruşturması geçirmesini öğrenmesinin ardından bu kişiyi bir arabulucu ile arayarak işten atılma tehlikesinin bulunduğunu kendisini müfettiş soruşturmasından kurtarabileceğini fakat bununda bir maliyetinin olacağını söylediği gelen iddialar arasında.

Bu telefon görüşmesinden sonra  17.09.2013 tarihinde A.Ö isimli Müftülük çalışanı ile Fevzi Bubilik Ankara Maltepe’deki Ofisi’nde bir görüşme yapar.

Burada Bubilik, A.Ö. isimli Müftülük çalışanını geçirdiği soruşturmalardan Müfettişler ile görüşüp kurtarabileceğini ve Bilecik Belediyesi’ne geçiş yaptıracağı vaadini verdiği iddia edilir.

Yine iddiaya göre Fevzi Bubilik, bunları yapması içinde Müfettişlere belli bir miktar para verilmesinin gerektiğini söyler.

İddialara göre buna inanan A.Ö., hemen Bilecik’e döner ve Akbank’tan 15 bin TL kredi çekerek Fevzi Bubilik’in isteği doğrultusunda 19/09/2013 tarihinde Fevzi Bubilik’in ayrıldığı Ankara Akay Hastanesi’nde çalışan eski eşi Serap Kopar’ın Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi’ne (TR4600012………………………..) ıban nolu hesabına 5 bin, 5 bin ve 5 bin olmak üzere aynı gün içerisinde 15 bin TL. para yatırır. Fevzi Bubilik, parayı parça parça yatırmasını ister. Bubilik, bütün olarak yatırılması durumunda dikkat çekeceğinden endişe duyar.

Yine iddiaya göre Fevzi Bubilik, 2 ay sonra A.Ö.’den yine para ister ve 06 /11/2013 tarihinde A.Ö. bulduğu 1.500 TL’yi yine Bubilik’in eski eşinin Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi’ne aynı ıban numarasına yatırır. Ardından Bubilik, eski eşinden olan kızı için bulaşık makinesi ister, A.Ö. de İstanbul’daki Fevzi Bubilik’in kızı Müzeyyen Tuğçe Bubilik’e internetten kredi kartı ile Buzdolabı, bulaşık makinesi  ve cep telefonu gönderir. A.Ö.’nün Bubilik’in ayrıldığı eşine para  ve kızına gönderdiği  beyaz eşyalardan sonra ekonomik sıkıntıya düştüğü ve evini sattığı da gelen iddialar arasında.

Bu iddiaların bir şekilde duyulmasının ardından konunun İl Emniyet Müdürlüğüne ve Bilecik Cumhuriyet Savcılığı’na yansıdığı gelen bilgiler arasında yer alırken, bu iddialardan Emniyet Müdürlüğü’nün ve Savcılığın haberdar olduğu da gelen bilgiler arasında.

ŞİMDİ MİLLETE NAMUS ABİDELİĞİ YAPAN, İFTİRALAR, TEHDİTLER SAVURAN VE ŞANTAJLAR YAPAN EEEEYYYYYYYYY BUBİLİK’E SORUYORUZ

1-ŞAPKA DÜŞÜP KEL GÖRÜNDÜ MÜ?

2-Bu iddialara ne diyeceksin?

3. “İş bağlantısı yapacağım, Müfettişleri ayarlayacağım” vaadi ile kandırdığın imam, senin ayrıldığın eşine bu paraları neden gönderdi?

4.A.Ö. isimli Müftülük çalışanı senin İstanbul’da yaşayan ilk eşinden olan Müzeyyen Tuğçe Bubilik ismindeki kızına neden bulaşık makinası gönderdi?

5- Eyyyy Bubilik, sen basına yansıyan adli ve idari soruşturmaların yapıldığı halı olayına bu sebepten mi musallat oldun?

6- Eyyyy Bubilik, Bilecik İl Müftülüğü’ndeki bütün olumsuzlukları sana ulaştıran ajanın kim? M.Ç. adındaki bir Müftülük çalışanı ile aran nasıl?

7-Eyyyy Bubilik, ayrıldığın eşinin hesabına yattığı iddia edilen bu paralardan Sivil İnisiyatif Kurusu ve İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam’ın ve devamlı sizin haberlerinizi yayınlayan Haber 11 adlı internet sitesi sahibinin haberi var mı?

9- Bu iddialardan ve Belgelerden Emniyet Müdürlüğü ve Bilecik Cumhuriyet Savcılığı’nın haberi olmuş mudur?


HABERİ PAYLAŞMAK İSTEYEN OKUYUCULARIMIZ, AŞAĞIDAKİ FACEBOOK SİMGESİNE BASARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

HABERERE GELEN YORUMLARIN TAMAMINI, YORUM KISMININ ALTINDA BULUNAN "TÜM YORUMLAR" BUTONUNA BASARAK OKUYABİLİRSİNİZ.




Gazetemiz Editörü Cafer Elmas'ın, Fevzi Bubilik hakkında 4 ay önce kaleme aldığı yazısını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

www.yarin11.com/bilecik/sen-neyin-pesindesin-bubilik-h2007.html

Editör: TE Bilişim