Cafer Elmas

Genç yaşta yaşamını yitiren Esra Yılmaz, Kayıboyu Camii’nde kılınan öğle namazına müteakiben şehir mezarlığına defnedildi.

Kalabalık cemaaatin duaları ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlanan Yılmaz’ın cenazesine siyasetçisinden sanayicisine, esnafına kadar her kesimden vatandaş katılarak Esra için son duasını ederken haklarını da helal ettiler.

İlimizden Burdur’a atanan İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’nun da katıldığı cenazede gözyaşları sel olup aktı. Esra Yılmaz'ın eşi Suat Yılmaz, üzüntüden ayakta durmakta zorluk çekerken, Esra’nın dostları, akrabaları ve sevenleri Kayıboyu camiini dolup taşırdı.

1. Organize Sanayi Bölgesi’nde Muhasebe Şefi olarak çalışan Esra Yılmaz'ın (34) genç yaştaki ölümü, tüm OSB ailesini ve Bilecik'i derinden üzdü.

Bilindiği gibi safra kesesinden rahatsızlanan, Eskişehir'de özel bir hastanede tedavi gören ve ameliyat olmaya hazırlanan Esra Yılmaz bir anda takılan serumlardan dolayı kollarının şişmesi sonucu fenalaşmış ve boynundan kateter takılarak müdahale edilmişti. Durumu ağırlaşan ve komaya giren Esra Yılmaz yoğun bakıma alınırken, bu esnada beyninde ödem oluşan Yılmaz, ailesinin kendi imkanlarıyla Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde yer bulması ile ambulansla Ankara'ya götürülmüştü.

Burada yapılan tetkiklerde beyinde ödem oluştuğu için ameliyat yapılması gerektiği söylenen Esra için ailesi izin verirken, durumu düzelmeyen Yılmaz'ın beynine kan gitmemesi sonucu beyin ölümü gerçekleşmişti. Sevecen kişiliği ile tanınan, cıvıl cıvıl, hayat dolu ve herkes tarafından sevilen genç yaştaki Esra Yılmaz'ın ölümü OSB ailesini ve Bilecik’i derinden üzdü.

Beyin ölümü gerçekleşen Esra Yılmaz’ın ailesinin aldığı karar ile organları da bağışlandı. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde organları alınan Esra Yılmaz, yeni hayatlara umut olacak.  

Genç yaşta yaşamını yitiren Esra Yılmaz’ın cenazesi Kayıboyu camiinde kılınan öğle namazına müteakiben şehir mezarlığına defnedildi. Yılmaz, kalabalık cemaaatin duaları ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yarın Gazetesi olarak Esra Yılmaz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

 



Editör: TE Bilişim