Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Koronavirüs dolayısıyla 2021 yılına büyük ekonomik sıkıntılar içerisinde giren esnaflara yönelik kampanya başlattığını duyururken, Bilecikli vatandaşlara çağrıda bulundu ve “Alışverişlini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” dedi.

2021 yılını Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik sıkıntılar içerisinde karşılayan Bilecikli esnaflar zor günler yaşıyor. Birçok esnaf Koronavirüs dolayısıyla dükkanlarının kapılarına kilit vurmak zorunda kalırken, bu paralelde işletme sahiplerinin omuzlarına katbekat yük bindi.Birçok esnaf gerek işyeri kirası gerek çalışanların maaşı ve sigortasını ödemekte zorluk çekerken,yükün altından kalkabilmek için büyük kredi borcunun içine girdi.

Esnaflar,2020 yılının getirdiği zorlu süreci 2021 yılında da yaşamaktan korku duyarlarken, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, bu süreçte işletmecilere biraz olsun nefes olması amacıyla “Esnafına sahip çık” kampanyası başlattı.

Başkan Subaşı,başlatmış olduğu kampanyaya ilişkin, “Üzerimde yok, sonra veririm dediğin,iyi günde kötü günde,beraber olduğun,gördüğünü değil,lazım olanı aldığın yerel esnafına bu zorlu süreçte sahip çık” derken, Bilecikli vatandaşlara yönelik “Alışverişini yerel esnaftan yap” çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilişim