Giyim ve Mensucat Odası Başkanı ve AK Parti’nin bir önceki dönemde İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Haşim Balcı, sosyal medya hesabı üzerinden, “Esnaflar sürünüyor” şeklinde paylaşımda bulunarak gerçekleşen kongrelere eleştirilerde bulundu.

Covid-19’un son haftalarda yükselişe geçtiği ilimizde birçok oda ve STK yöneticisi partilere tanının kongre yapma ayrımcılığına yönelik eleştirilerde bulunmuşlardır.

Bu noktada uzun süredir pandemi sebebiyle kepenkleri kapalı olan esnaflar kan ağladıklarını dile getirirlerken, partilerin kongrelerini yapma ayrımcılığına yönelik bir eleştiride Giyim ve Mensucat Odası Başkanı ve bir önceki dönem AK Parti il yönetiminde görev yapan il Başkan Yardımcısı Haşim Balcı’dan geldi.

Balcı,sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Esnaf sürünüyor.Hayat olduğu gibi devam ediyor.Filmler,diziler çekiliyor,mitingler salonlarda virüs yok gibi yapılıyor.AVM’ler kapalı alanlar değil mi?Kayak merkezindeki tatilciler yemeklerini kar üzerinde mi yiyorlar?” şeklinde sitemde bulundu. Balcı’nın bu çıkışı AK Parti yetkileri tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim