Sabah saatlerinde Osmangazi Mahallesi’nde (TOKİ) bir aile faciası yaşandı. Mustafa Ö. (47) isimli şahıs, kendisinden boşanmak isteyen eşi Yasemin Ö’yü (36) av tüfeğiyle vurduktan sonra intihar etti.

TOKİ dar gelirli konutlarında meydana gelen olay sabah saat 07.00’de yaşandı. İddialara göre, 3 çocukları bulunan çift geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı yaşıyordu. Mustafa Ö hakkında,  kendisinden boşanmak isteyen eşi Yasemin Ö.’yü rahatsız ettiği gerekçesiyle evden uzaklaştırma kararı bulunuyordu. Buna rağmen Mustafa Ö. eşinin evine gelmeye ve kadını rahatsız etmeye devam ediyordu.

Mustafa Ö, bu sabah saat 07.00 sularında eşinin evine bir kez daha geldi ve eve girmek istedi. Kapıyı kırdığı iddia edilen Mustafa Ö ile eşi arasında yaşanan arbedenin ardından, Yasemin Ö. binadan dışarı kaçtı.  Eşinin ardından dışarı çıkan Mustafa Ö, Yasemin Ö’yü binanın yanında bulunanmerdivenlerde yakaladı ve yanında getirdiği av tüfeğiyle başına 2 el ateş ederek vurdu. Mustafa Ö, daha sonra silahı kendine doğrulttu ve intihar etti. Çift olay yerinde can verdi.

Yaşanan olay sırasında çiftin çocuklarının evde olmadığı öğrenilirken, emniyet güçlerinin çevrede gerçekleştirdikleri incelemenin ardından cesetler Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 



Editör: TE Bilişim