FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest kalan ve sonrasında eşinin kendisini terk ettiğini görüp içerlenen ardından tepki olaraktan evinin balkonuna; “Param bitti, karım gitti paramla evlenmiş, benimle değil”  diye pankart asan polis memuru Fethi K.’ya ulaştık.

Gazetemize  konu ile ilgili açıklamada bulunan polis memuru Fethi K., FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak mahkemeye çıktığını ve serbest kaldıktan sonra henüz 6 aylık eşi olan Hicret'in  eşyalarını toplayıp evden gitmiş olduğunu söyledi. Eşiyle birbirlerini severek evlendiğini, FETÖ ile bir bağlantısının olmadığını ve eşinin iyi gününde yanında iken, kötü gününde yanında olmadığı için böyle bir pankart hazırlatıp tepkisini dile getirdiğini belirten Fethi K.konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:

         “Biz eşimle severek evlendik. Henüz 6 aylık evliydik. Ben FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edildim. Ardımdan 31 polis arkadaşım ile birlikte gözaltına alındım. Ben gözaltında iken eşim ve ailesi evdeki eşyaları alarak evi terk etmiş. Ben mahkemeye çıktım ve serbest kaldım. Benim FETÖ ile bir alakam yok, ardından eşime ulaşmaya çalıştım görüşemedim. Bana boşanma davası açmış, ben eşimi seviyorum, severek evlendim fakat eşim benim iyi günümde yanımda iken, kötü günümde yanımda olmadı. Bu da beni çok üzdü. Tepkimi dile getirmek için böyle bir pankart hazırlattım ve evin balkonuna astım.” 

Editör: TE Bilişim