Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Bilecik genelinde uyuşturucu madde ticaretini yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında yapılan operasyonlarda 5 şahıs yakalandı.

Bilecik KOM Şube Müdürlüğü ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin eş zamanlı olarak ortak gerçekleştirdiği operasyon kapsamında;1 kg uyuşturucu Metamfetamin maddesi ele geçirilirken C.Y. ve A.Y. isimli şahıslar tutuklandı. Aynı dosya kapsamında yapılan çalışmaların genişletilmesi neticesinde söz konusu uyuşturucu madde ticareti suçuyla bağlantılı olduğu tespit edilen5 (beş) şahsa yönelik yine Bilecik ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile eş zamanlı olarak ortak gerçekleştirilen operasyon kapsamında ise;20,2 gr Metamfetamin maddesi,2,4 gr Esrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan yasal işlem yapılan Y.R, B.İ, M.K, S.İ, ve S.P. isimli şahıslar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bilecik Sulh Ceza Hâkimliğince S.P. isimli şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.R, B.İ, M.K. ve S.İ. isimli şahıslar ise tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim