İstanbul’da Afyon’a seyahat eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cuma namazını Orhangazi Cami'nde kılarak, Şeyh Edebali Türbesinde dua etti. Bakan Eroğlu’nu  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı karşıladı.


Bakan Eroğlu ziyaretinde, Bilecik Belediyesi tarafından kazandırılacak olan yeni projelerinden biri olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Karasu Sekiz Değirmen Mevki'sine yapılacak olan köprü çalışmasında gerekli destekleri sağlayacaklarını belirtti. Eroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 


“Valimiz, Belediye Başkanımız ve değerli arkadaşlarla bir arada olduk. Burda bir müjde verdik. Akçay barajının ihalesi yapıldı. İnşallah temel atmaya geleceğim. Ayrıca Osmaneli’de daha once yaptığımız köprünün hemen yanında çok güzel bir mesirelik alan tahkimatı yapılacak onun talimatını verdik. Bilecik gelişiyor ve büyüyor. Yeni su kaynakları araştırmasına başladık. Karasu deresinde ıslah çalışmları devam ediyor. Ayrıca köprü talepleri oldu. Bu köprüleri de yapacağız. Burası doğa turizmi açısında çok muhteşem bir ilimiz. Bunu da geliştirmek için güzel bir ilimiz. Bunu geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Şeyh Edebali burada büyük bir nimet. Onu değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca Başkanımız hayvan barınağı için bir talepte bulundu. İnşallah güzel bir hayvan barınağını belediyemiz ile birlikte gerçekleştirmek için bir çalışma yapacağız.” 

Bakan Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu daha sonra Vali Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyeleri tarafından uğurlandı.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim