Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi açılıyor. Erbakan Vakfını Genel Merkezinin yaptığı istişareler sonucunda Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanlığına Ahmet Özvatan getirildi. Erbakan Vakfı Güney Marmara Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, Erbakan Vakfı İl başkanı Ahmet Özvatan ve vakfın ilçe başkanlarından oluşan heyet gazetemizi ziyaret ettiler. Erbakan Vakfı İl Başkanı Özvatan gazetemize yaptığı açıklamada;

"Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfımız, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vasiyeti ile kurulmuş bir vakıftır. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki ve iktisadi çalışmalar yapar. Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmektir. Hayatını milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarılmasını sağlar. 

Milletimizin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara Milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunar ve bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapar. Yeni nesillerin Milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu Müslüman olarak yetişmeleri için eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunur. Kısaca Vakfımızın Genel Başkanı ve Davamızın Lideri Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan bey'in ifade ettiği gibi Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ömrü boyunca ne yaptıysa Erbakan Vakfı da onu yapmak için kurulmuştur” ifadelerini kullandı.   

Erbakan Vakfı İl Başkanı Özvatan, ilçelerde de hızlı bir şekilde teşkilatlandıklarını, vakfın Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Turgut' un, Söğüt İlçe Başkanlığına Hüseyin Güneş' in, Bozüyük İlçe Bakanlığına Necip Meral' in,  Osmaneli İlçe Başkanlığına Nizamettin Kan'ın, Yenipazar İlçe Başkanlığına İbrahim Yıldırım’ın atandığını söyledi.

Erbakan Vakfı İl Başkanı Özvatan açılış programı için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın 16 Ocak Cumartesi günü Bilecik’e geleceğini söyledi.  Özvatan, ''Sayın Genel Başkanımız Saat 15.00 da Erbakan Vakfı Söğüt Şubesinin açılışını, 16:00 da Erbakan Vakfı Bilecik Şubesinin açılışını yapacaklardır. Akşam saat 19.00'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 'Yeni Dünya' isimli konferans vereceklerdir. Açılış ve konferansımıza tüm Bilecikliler davetlidir'' dedi.

Editör: TE Bilişim