Hasan Güner

Ak Parti milletvekili aday adayı Hatice Enginar, Facebook’taki profil fotoğrafını başörtülü olanıyla değiştirdi. Enginar’ın, resmi başvurusunun hemen ardından yaptığı bu değişiklik, “Enginar, tribünlere mi oynuyor?” şeklinde yorumlandı.
Ak Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunu 18 Şubat Çarşamba günü Bilecik İl Başkanlığı’na yapan Hatice Enginar, Bilecik’e hizmet için yola çıktığını belirterek, “Çıktığımız bu yolda ben değil biz olmak için çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. AK Parti’ye gönül verdik ve herkesin desteği ile bu yolda yürümek istiyoruz.” demişti.

Akabinde aday adaylığı çalışmalarına hız veren Enginar’ın ilk işi, Facebook’taki profilini başörtülü fotoğrafı ile değiştirmek oldu. Geçtiğimiz Cuma günü yayınladığı “Allah’ın rahmeti üzerinize olsun hayırlı cumalar” mesajına, başörtülü fotoğrafını da iliştiren Enginar’ın bu davranışları, tribünlere oynamak olarak nitelendirildi. Enginar’ın profili incelendiğinde ise, başörtü kullanmadığı ve daha önce bu tarz mesajlar yayınlamadığı görüldü.

Editör: TE Bilişim