Bozüyük Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Engelliler Derneği’nin önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik
, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, engelli aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı göreve geldikleri ilk günden itibaren her alanda çalışma yaptıklarını belirterek özellikle engellilere ayrı bir önem verdiklerini, bu nedenle onlar için daha farklı ve onların faydalanabileceği, işlerini kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini söyledi. Bozüyük’te ilk kez park anlamında Engelsiz Yaşam Alanları yaparak engellilerinde spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri alanlar oluşturduklarını söyleyen Başkan Bakıcı “tüm bunları sizlerin desteği ile gerçekleştirdik. 

Kent Konseyi Başkanımız bize engellilerle ilgili projeleri getirdiği zaman biz de belediye olarak onların yaşamını kolaylaştıracak, gece yarısı hastaneye gitmek zorunda kaldıklarında onlara hizmet edebilecek, sadece önemli günlerde değil, diğer günlerde de istedikleri gibi rahatlıkla kullanabilecekleri bir araç tasarlayalım dedik. Belediyemize ait olan bu aracın yolculuk esnasında engellilerimiz için güvenli ve rahat olması için gerekli düzenlemeleri yaptırdık. Bu günde aracımızı siz değerli halkımızın ve derneğimizin kullanımına sunuyoruz. Aracımız ve personelimiz gece ve gündüz olmak üzere size hizmet etmeye çalışacak. Amacımız sizlerin rahat bir şekilde istediğiniz yere istediğiniz zaman gidebilmenizi sağlamak. Allah’ım inşallah bu aracımızın kazasız belasız bir şekilde sizlere hizmet etmesini nasip eder. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik’de Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya dernek üyeleri adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını söyleyerek teşekkür etti. Törenin ardından Başkan Bakıcı, Dernek Başkanı Çelik, Kent Konseyi Başkanı Tekelioğlu, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte araca binerek mini bir şehir turu yaptı. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası’nda bir çay molası vererek burada hem sohbet etti, hem de şehire kuş bakışı bakarak manzarayı seyretti. 

Editör: TE Bilişim