Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, serzenişte bulunurken,hükümetten ve devletten kendilerine destek gelmediğini söyledi.

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, kendilerine hükümetten ve devletten destek gelmediğini söylerken serzenişte bulundu. Başkan Altıntaş,“Şu anda bize destek çıkan yok. Hükümetimizden, devletimizden ve Bilecik Valiliği’nden de her konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz.”dedi.

Dernek olarak 2014 yılından beri engellilerin topluma kazandırılması noktasında mücadele ettikleri dile getiren Başkan Altıntaş,engellilerin çok sıkıntı çektikleri söylerken bu yönde kendilerine bir yol gösterinin de olmadığını belirtti.

“ŞU ANDA BİZE DESTEK ÇIKAN YOK”

Başkan Altıntaş serzenişi şu şekilde dile getirdi: “2014 yılından beri engellilerin bütün sorunlarını yapmak için mücadele ediyoruz.Fakat ne yazık ki,daha çok sıkıntılarımız var.Daha çok yol almamız gerekiyor.Bu yönden biz her zaman destek beliyorduk.Fakat şu anda bize destek çıkan yok.Hükümetimizden,devletimizden ve Bilecik Valiliği’nden de her konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz.

Benim amacım Bilecik’te yaşayan bütün engellilerimiz için daha rahata kavuşmaları. Onları iş sahibi yapmaya çalışıyoruz ve onları topluma kazandırmak için bütün çabaları harcamaya çalışıyoruz.

“İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BİZLERE ÖN AYAK OLURLAR”

Fakat şu anda ne yazık ki, bize bir yol gösteren yok, elimizi tutan yok. ‘Gelin başkanım biz size yardımcı olalım’ diyende yok. Bu konularda biz duyarlı olmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bizlere ön ayak olurlar, bize yol gösterirler. Bizde bu engelli kardeşlerimiz için istedikleri sağlıklı güzel günlere kavuşturmak için mücadelemizi ederiz.

“DERNEĞİMİZİN HER ZAMAN KAPISI AÇIKTIR”

Bu konuda bize yardımcı olmak için kime görev düşüyorsa inşallah bizim kapımızı çalarlar. Derneğimizin her zaman kapısı açıktır. Derneğimizin her zaman telefonu da açıktır. Bizleri istediklere istedikleri zaman ulaşabilirler.

Editör: TE Bilişim