Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalar son aşamaya gelirken hamın açılışının 1 Mayıs Salı günü gerçekleşeceği öğrenildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından Hamsu Vadisi girişinde yapılan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki son çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yağcı, hamamın açılması ile büyük bir ihtiyacın giderileceğini söyleyerek konuya ilişkin şöyle konuştu: ‘’İlimiz tarihine ve kültürüne yakışacak ve Osmanlı Hamamı kültüründen birçok esintinin sunulacağı Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezimizde yetkili arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Şehrimize kazandırdığımız ve yakın zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunacağımız Osmanlı Hamamımızı gezdik ve çevre düzenlemelerine ilişkin olarak ilgili ekibimizle fikir alışverişinde bulunduk. Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde ısıtma sistemi hazır hale geldi. 1 Mayıs 2018'de açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu eseri Bilecik’imize kazandırdığımızda şehrimizin büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Bu güzel eserin şimdiden ilimiz ve ilimiz insanına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’

Editör: TE Bilişim