AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve eşi Berrin Yıldırım’ın işletmeciliğini üstlendiği ‘Emre Kırtasiye’görkemli bir tören ile açılışını gerçekleştirdi.

Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak No:8/A’da müşterilerinin hizmetine giren Emre Kırtasiye’nin açılışına birçok bürokrat ve siyasi katılım sağladı.

Açılışa başta Vali Tahir Büyükakın olmak üzere Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Halit Gölcan, Müftü Vekili Ahmet Tokgöz, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Serkan Yıldırım, açılış öncesi yaptığı konuşmada: Siyasi hayatının yanı sıra artık ticaretinde içinde olduğunu ifade etti. Yıldırım, siyasette konuşulacak çok şey olduğunu lakin burada siyasetin bittiğini söyleyerek,yeni iş yerinin herkese hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise açılış töreni öncesi yaptığı konuşmasında: “Değerli kardeşlerim Bilecik’imiz her geçen gün, her yönü ile değişiyor ve gelişiyor.Bunun içerisinde ticari işyerlerimiz arasındaki alternatif,rekabet şehrimizin değişiminin ve gelişiminin en güzel örneklerinden birisi.Bu açılışın öncelikler Serkan beye,ailesine,şehrimize ve eğitim-öğretim gören tüm yavrularımıza hayırlı,uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Editör: TE Bilişim