Cafer Elmas

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nde değişik birimlerde görev yapan ve en son Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten “Emniyet’in Gülen Yüzü” Hicri Görgün, İl Emniyet Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Hicri Görgün Müdür, daha önce her birimde yaptığı çalışmalarda başarılara imza atamasının yanında, mütevazılığı ve güler yüzlülüğü ile tanınıyor.

Yaklaşık 4 yıldır Osmaneli ilçemizde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Hicri Görgün, daha önce İl Emniyet Müdürlüğü’nde birçok birimde görev yapmıştı. Uzun yıllardır Bilecik'te görev yapan Görgün, Bilecik kamuoyu ve basını tarafından sevilen ve sayılan müdürler arasında yerini almasının yanı sıra, basınla en iyi anlaşan Emniyet görevlileri arasında bulunuyor.

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılmasının ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu tarafından tebrik mesajları alan Hicri Görgün, artık İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Bilecik'te görev yapacak. Hicri Müdür'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: TE Bilişim