Uzun yıllardır Bilecik’te görev yapan ve gerek Emniyet içerisinde gerekse kamuoyunda sevilen Güvenlik Şube Müdürü İlhan Başol, kendi başvurusu üzerine emekli oldu.

Emniyet’te başarılı bir görev süresinin yanı sıra özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Bilecik’teki güvenliğin sağlanmasında, Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi mitinglerinde sabaha kadar görev başında olan ve Söğüt Şenlikleri’nde gece gündüz çalışarak güvenlik önlemlerinin alınmasında ve asayişin sağlanmasında büyük katkı sağlayan Güvenlik Şube Müdürü İlhan Başol, Emniyet personelinin yanısıra Bilecik kamuoyunun da sevgisini ve saygısını kazanan Müdürler arasında yeraldı.

Emekli olmak için dilekçe veren ve uzun süredir bekleyen İlhan Başol, emeklilik dilekçesi onaylanırken evraklarını tamamlayarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden ilişkisini kesti.

Telsizden emeklilik anonsu

Emekli olarak Emniyet ile ilişkisini kesen İlhan Müdür, polis telsizinden anons geçerek emekli olduğunu tüm çalışma arkadaşlarına bildirdi. Müdür Başol, geride kalan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim