Önceki gün Ankara’da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili Saadet Partisi Bilecik İl Başkanlığı’ndan yazılı kınama mesajı yayınlandı. “Milletin emanetini almış bütün yetkililer, lütfen görevlerinizi hakkıyla yerine getiriniz. Emanete sahip çıkınız, yoksa yarın çok geç olacaktır ve daha büyük acıların yaşanmasına sebep olunacaktır” uyarısında bulunulan açıklamanın tamamı şöyle:

“Nasıl diyelim nasıl anlatalım bilemiyoruz. Her geçen gün bir alev topuna dönen, her ayda bir terör olayıyla sarsılan ülkemiz maalesef Pazar akşamı yine bir bombalı terör saldırısı ile derinden sarsılmıştır. Hem de yine Türkiye’mizin başkenti, Ankara’mızda gerçekleşmiştir bu elim olay.

Muhterem ve çok değerli vatandaşlarımız ne yazık ki üzülerek ifade ediyoruz. Bu yaşanan olay bir kez daha Milli Görüş’ü haklı çıkarmış. Oynanan oyunlar, tekrar olarak bizim gösterdiğimiz tehlikeleri işaret etmiş, gerçekleşen hadiseler bizim açıkladığımız sinsi planları teyit etmiştir. Dış güçler yüzyıl önce bölemedikleri Vatanımızı şimdi yeniden ele geçirme çabasına girişmiştirler. Milli Görüş olarak biz hep bu tehlikeleri gördük uyardık, emanet bizdeyken bu tehlikelere karşı önlemimizi aldık. Şimdi yine uyarama konumundayız. Bütün bu huzursuzlukların çözümü ancak Milli Görüş ile mümkündür. Bizim açıkladığımız reçetelerde bütün gerekli tedaviler bulunmaktadır. Bunu bu Memleketin emanetini almış her oluşuma sunmaktan da çekinmiyoruz. Alın uygulayın, yeter ki Milletimiz huzura mutluluğa bir an önce erişsin.

Her yüzyılda bir emperyalist saldırılara maruz kalan Mukaddes Vatanımız, ne yazık ki bu tip olaylarla algı operasyonu yapılarak vatandaşlarımızın zihninde işgale hazır bir ülke durumuna getirilmek istenmektedir. Bu Aziz Millet sahip olduğu tecrübe ve dayandığı kadim bir gelenek sayesinde bu tip hadiselere ve oyunlara gelmeyecek kadar kökleri sağlam bir millettir.

Ancak her ne kadar böyle bir millet olsak ta şunu ifade etmek isteriz ki yurdumuz insanı bu Cennet Vatanda yaşamak için çok kanı akmış çok can vermiştir. Artık huzura mutluluğa aydınlık yarınlara hakkı vardır. Bunu sağlaması için 93 yıl önce İstiklal Savaşı vererek kendisinin olduğunu bir kez daha teyit ettiği bu topraklar üzerinde bir Devlet kurmuş ve 780 bin kilometrekaresinin her türlü idaresini bu devlet yöneticilerine emanet etmiştir. Tarih boyu devletsiz yapamayan Milletimizin bu elim hadiseler yaşandığı zaman hakkı olarak gözü ve fikri devleti arar emanet ettiği yöneticileri arar. Evet, bu ülkenin İçişleri Bakanlığı var, Milli İstihbarat Teşkilatı var, Emniyet Genel Müdürlüğü var vesaire. Dolayısı ile bu kurumların görevlerini layığı ile yerine getirmesini ister, ister ki bir daha böyle acılar yaşanmasın. Uğruna çokça öldüğü bu vatanda artık uğruna yaşasın.

Biz de Milli Görüş olarak Milletimizin zihninde olanın tercümanı olarak diyoruz ki, Milletin emanetini almış bütün yetkililer, lütfen görevlerinizi hakkıyla yerine getiriniz. Emanete sahip çıkınız, yoksa yarın çok geç olacaktır ve daha büyük acıların yaşanmasına sebep olunacaktır.

Milletimizi derinden sarsan acı olayların sonunda artık klasikleşen bu sözleri bir daha kullanmamak üzere.

Pazar günü Başkentimiz Ankara’da gerçekleştirilen alçakça, kahpece, kalleşçe ve adice terör saldırısını lanetliyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH (C.C.)’dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor. Yakınlarına ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Editör: TE Bilişim