AK Parti'nin 1 Kasım Genel Seçimleri ile tek başına iktidar olmasının ardından Bilecik'teki AK Parti taraftarları seçim sonucunu kutladı.

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti tek başına iktidar olurken Halil Eldemir, Bilecik'ten Milletvekili seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Partililer, seçim sonucunu kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, sloganlarla yürüyüşe geçti. Yürüyüşe; AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, Ali Rıza Özkay Caddesi, Tevfikbey Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürdü.

Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, seçim sonucu için AK Partililere teşekkür etti. İktidara gelmeleri ile birlikte sorumluluklarının arttığını belirten Eldemir, "Bugün bize verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tek başına iş başına dediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için size teşekkür ediyorum. Bizlerin dışında tercih kullanmış hemşerilerim, hepinizi yürekten selamlıyorum. Çünkü bi dedik ki, hepimiz biriz, hepimiz Türkiye'yiz. Çok güzel bir noktaya geldik ama çok büyük bir sorumluluk bizlere düşüyor. Sadece hemşerilerimize, Türkiye'ye değil bunun yanında dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara karşı da sorumluluğumuz artmış durumda. Bir taraftan DHKP-C'si bir taraftan PKK'sı bir taraftan DAEŞ bu millete zulüm yaşatmaya çalıştı. Bunların içeride ve dışarıdaki işbirlikçileri ülkemizi bölmeye çalıştılar. Milletimizle bir ve beraber oldukça bunlara fırsat vermeyeceğimizi tekrar ispatlamış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Eldemir'in konuşmasının ardından dualarla program sona erdi. 

Editör: TE Bilişim