Bayırköy Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen mesleki ve teknik ile sosyal-kültürel etkinlikler sergisi kurdele kesim töreni ile açılırken, Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Suriye sınırında terör örgütlerine yönelik canla başla vatan için mücadele eden askerlerimize minnet duygularını iletti.

Bayırköy Belediye binasının yan tarafında açılan sergide mesleki ve teknik kurslar ile sosyal-kültürel kurslarda verilen eğitimin eserleri sergilenirken ortaya çıkan ürünler göz doldurdu.

“Bu tür etkinlikler beldemizde artarak devam edecek”

Birçok belde vatandaşının usta öğreticiler sayesinde yaptıkları el emeği göz nuru ürünler sergiyi renklendirirken, Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “özellikle bu dönemlerde sıklıkla bahsetmekte fayda var. Ülkemizin son dönemlerde geçirdiği badireleri hepimiz biliyoruz, iki gün önce Bayırköy’deki okullarımızın düzenlemiş olduğu kermeste de dile getirdik, zor şartlardan geçiyoruz. Barış Pınarı Harekatımız Suriye sınırlarında devam ediyor. Ne mutlu bizlere ki savaş denilebilecek hatta savaş diyebileceğimiz bir ortamda bizler buralarda gayet rahat hayatımıza devam ediyoruz. Ben özellikle sınırda mücadele eden komutanlarımıza, Mehmetçiğimize, güvenlik görevlisi kardeşlerimize minnetlerimi, şükranlarımı belirtmek istiyorum, Allah onlardan razı olsun.

Bugün gerçekten mutluyuz, 2 bin 600 nüfuslu olan bir beldemizde böyle güzellikleri görmek hem okulumuzun, hem Halk Eğitim Müdürlüğü’müzün, hem de Bayırköyspor’umuzun, diğer sivil toplum örgütlerimizin bu tür faaliyetlerini görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor, inşallah bu tür etkinlikler beldemizde artarak devam edecek. Bugün el emeği ile yapılan işleri beldemiz vatandaşları da yapmaya gayret edecekler. Yine saz kursu ve satranç kurslarımız devam ediyor, biz her zaman söylüyoruz Bayırköy ilklerin beldesi, bu tür etkinlikler ile bizler lokomotif görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan açılışta konuşma gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, öğreticilere ve kursiyerlere emekleri için teşekkür ederken, Barış Pınarı Harekatı’nda terörle mücadeleyi devam ettiren askerlerimize minnet duyduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin ortaya çıkarttıkları ürünlerin sergileri gezildi.

Editör: TE Bilişim