Hasan Güner

Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ömer Yel, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ı ziyaret etti. Yel, İl Müdürü Altınkaynak’a “Çelengimizi beğendiniz mi?” diye sordu. Bulundukları makanların menfaatleri doğrultusunda görevlerini ifa eden ve bu bağlamda sık sık karşı karşıya gelen ikilinin samimi görüntüleri örnek teşkil etti.

Geçtiğimiz günlerde Türk Eğitim-Sen, okul yöneticilerinin değerlendirilme sınav sonuçlarını eleştirerek sendika gözetildiğini iddia etmiş ve Milli Eğitim Müdürlüğü binasına siyah çelenk bırakmıştı. Gerçekleşen protesto sırasında konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ömer Yel, “Değerlendirme sonuçlarına göre; torpili olan, iktidara yakın duran,  malum sendikaya üye olan bazı okul yöneticilerine yüksek puan verilmiştir.” diyerek tepki göstermişti.

Yaşananlar sonrası, konunun iki cephesi İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın makamında bir araya geldi. Çay içen ikili, bir süre sohbet etti. Eğitimcilerle her zaman ve her koşulda iç içe olacağını ifade eden Altınkaynak, herkesin görevini layıkıyla yerine getirmeye çabaladığını söyledi.

Diğer taraftan, Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesi, yarın saat 13.00’da sendika binasında basın açıklaması yapacağını, sonrasında ise il ve ilçe müdürleri ile 8 şube müdürü hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Editör: TE Bilişim