Cafer Elmas

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’nin ilk resmi adayı olarak Dodurga Belediye Başkanlığı için Selim Temel’in olduğu açıklandı.

1989 -1994 yıllarında başarılı Belediye Başkanlığı yapan Selim Temel, ardından kaybettiği başkanlığı yeniden almak için seçim arenasına dönüyor.

Bozüyük’te Metin Torun tarafında verilen iftar yemeğinde İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, tarafından açıklanan bu adaylığın resmi olduğu ve Dodurga’da CHP’den başka adayın çıkarılmayacağı seçimlere Selim Temel ile girileceği belirtildi.

Yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişik kademelerde görev alan eski Belediye Başkanlığı yapmış Selim Temel ile Dodurga Belediye Başkanlığını almak en güçlü adayı aday olduğunu belirten Karaahmet, Selim Temel ile bunu başaracaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dodurga Belediye Başkanlığı’na aday olan Selim Temel yaptığı kısa açıklamada, “Dodurga beldesinde il başkanımızın katılımıyla partiye kayıtlı belde halkımız beni aday olarak belirlediler. Ben zaten 1974 yılında Dodurga Belediye Başkanlığına aday olmuştum. 1 oyla kaybetmiştim. Ama benim dileğim Dodurga Belediye Başkanı olmaktı. Memleketime hizmet etmek gayemdi. Dolayısıyla 1974 yılından bu yana partiyle iç içeydim. 1989 ila 1994 dönemimde Dodurga Belediye Başkanı seçildim. 1995 yılında milletvekili 2. sıra adayıydım. Hala partiye hizmet etmeye devam etmekteyim.  Beni bu partide kabullenen tüm arkadaşlara, il başkanımıza yönetimimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim