Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçişinin ardından Ak Partili Belediye Başkanları ile Marmara Belediyeler Birliği toplantısına katıldı. AK Parti’ye geçmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Duymuş’un toplantıya katılması ‘AK Parti’ye çabuk ısındı’ yorumlarını da beraberinde getirdi.  

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Başkanlar Zirvesi dün başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlığında  Kaya İzmir Thermal & Convention Otel’de 3 gün sürecek zirveye Marmara Belediyeler Birliği’ne üye büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Başkanlar Zirvesi’nde başkanlar, değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve liderlikte çağdaş eğilimleri konuşacak.

Bilecik’ten Başkanlar Zirvesi’ne; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş katıldı. CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş da AK Partili Belediye Başkanları ile toplantıya katılanar arasında yerini aldı. Çarşamba günü AK Parti rozetini takmasının yankıları sürerken Duymuş’un AK Partili Belediye Başkanları ile zirveye katılması ‘AK Parti’ye çabuk ısındı’ yorumlarına neden oldu. 

Editör: TE Bilişim