AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyarette en dikkat çeken ise, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin oldu.

Seçim öncesi birbirleri ile ters düşen ve Selim Yağcı tarafından yerel seçimlerde aday gösterilmemesine rağmen bağımsız aday çıkarak büyük bir oy farkıyla seçimi kazanan Şahin için, “bizden ayrılan bir daha bizim trenimize binemez” açıklamalarında bulunan Milletvekili Selim Yağcı’ya karşılık, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti Genel Merkezi’nin teklifi ile yeniden yuvasına dönmüştü.

Rozet takma töreninde buzların eridiği, gözlenirken, siyasette geçmişin geçmişte bırakılması gerektiği açıklamalarında bulunan Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli için her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirtmişti.

Nitekim önceki gün Osmaneli’ye çıkarma yapan vekil Yağcı’ya Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından lefke bezinden yapılan atkı hediye edilmesi sırasında verilen poz adeta düşman çatlattı. Samimi görüntüler ve Osmaneli için verilen mesajlar, “buzlar tamamen eridi” olarak nitelendirildi.

Bir önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın da eşlik ettiği ziyarette Osmaneli Belediyesi’nin yanı sıra AK Parti ilçe parti binası da ziyaret edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem ve Yönetim Kurulu ile biraraya gelen Milletvekili Selim Yağcı, Hisarcık Beşevler, Düzmeşe, Oğulpaşa, Gaziler, Belenalan Köyleri Muhtarlarıyla görüştü ve onların taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretleri yapan ve ardından Osmaneli Belediyesi’ne gelen Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Belediye Yöneticileri ile görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Şahin, Osmaneli Belediyesi’nin hedeflediği yatırımları Milletvekili Yağcı ile paylaşarak, Bakanlıklarda Ankara'da yapılması gereken görüşmeler için önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi planladığı Ankara programını anlattı.

Osmaneli için yapılacak her projeye destek vereceğini belirten Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli'ye büyük önem verdiklerini ve çok kısa süre içinde Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.000 kişinin çalışacağı iki yatırımın temellerinin atılacağını söyledi.

Yağcı, “Osmaneli- Yenişehir- Bursa-Gemlik YHT hattının yapılmasıyla Osmaneli Lojistik merkezi olacak. Osmaneli Belediyesi Tarım, Turizm ve Sanayide belirlediği hedefleri karşılayacak çok değerli bir ilçemiz” diyerek, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyelerinin her zaman yanında olduğunu söyledi.

Belediye’den sonra İlçe Kaymakamı Naif Yavuz'u ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı, sonrasında ilçeden ayrıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin ise ziyaretleri ve ilçeye destekleri için Milletvekili Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim