Osmaneli Belediyesi Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya ile Osmaneli kadınları bir araya getirdi. Sakarya Sosyal Hizmetler Salonu Alişan Kapaklıkaya’yı izlemeye gelenlerle doldu taştı.

Bin kadının üzerinde izleyencinin yer aldığı konferansta eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya “sevginizi, sevdiklerinize gösterin” diyerek, sevdiklerimizden özelliklede ailemizden başlayarak eşimizden, çocuklarımızdan kısaca ailemizden sevgiyi, ilgiyi esirgemememiz gerektiğini anlattı. Kapaklıkaya, çocukların evde ailede sevgiyi bulmaları ve sevildiklerini hissetmeli diyen sanatçımız madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda en büyük engelin sevgi olduğunu söyledi.

İki saati aşan sunumuyla büyük ilgi gören eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya Osmaneli de bu kadar ve üstelik sadece kadınlardan oluşan bir kalabalıkla karşılaşmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Osmaneli’nin gördüğü en güzel yerlerden biri olduğunu ve Osmaneli tanıtımında gönül elçisi olacağını ifade etti. TV programlarında ve konferanslarda Osmaneli’den her zaman söz edeceğini ve tanıtacağını söyledi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında; “kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutlu olsun. Afrin de Zeytin Dalı Harekâtında savaşan Mehmetçiğimize, güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin, Allah onları korusun, onları yetiştiren siz kadınlardan Allah razı olsun. Kaybettiklerimize Allah Rahmet eylesin. Gazilerimize Allah şifalar versin. Değerli eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya’ya nu anlamlı günde ilçemizde olduğu ve Dünya kadınlar günü için kadınlarımıza verdiği konferans için teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir değeri Osmaneli de ağırlamaktan mutluyum.” dedi.

Başkan Şahin’in konuşması sonrası Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’ya plaket ve Lefke Bezinden ürünler, Osmaneli kitapçıklarından hediye edildi. Katılımcı kadınlara imzalı kitaplarını dağıtan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya aile fotoğrafı çektirdikten sonra Osmaneli’den ayrıldı.

Editör: TE Bilişim