Cafer Elmas

İlimizin eski milletvekili Bahattin Şeker’in sahibi olduğu Şeker Petrol, Bozüyük Belediyesi’ne cenaze nakil aracı hibe etti. Yaptığı yardımlarla bilinen Şeker’in hayır işlerini seçim malzemesi olarak kullanmaması ve cenaze aracı hibesini 7 Haziran seçimlerinin sonrasına bırakması kamuoyunda büyük takdirle karşılandı. Hibe araç, dün Bozüyük Belediyesi araç garajında gerçekleştirilen araç teslim törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teslim edildi. Bahattin Şeker, Ankara’da bulunması nedeniyle törene katılamadı.

Bozüyük Belediyesi araç garajında gerçekleştirilen araç teslim törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Şeker Petrol Şirketi adına Murat Şeker ve Mustafa Şeker katıldı.

Araç tesliminden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih  Bakıcı “ilçemizin değerli sanayici ve iş adamlarımızdan olan Şeker Petrol Ürünleri adına çok değerli Murat Bey ve Mustafa Bey cenaze nakil aracını bize teslim ediyorlar. Ben şirketlerine ve kendilerine böyle bir olanağı bize sundukları için ilçemiz, belediyemiz, çalışanlarımız ve kendim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Törene Şeker Petrol adına katılan Mustafa Şeker ise; “Şeker Petrol olarak kazancımızın belirli bir kısmını hayır işlerine  ayırmaya çalışıyoruz. Bahattin Bey Ankara’da olduğu için gelemedi, fakat kendileri selamlarını iletti. Aracımız ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlimizin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerden Bahattin Şeker’in, yaptığı bu yardımı 7 Haziran sonrasına bırakması ve seçim malzemesi yapmaması, kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. 

Editör: TE Bilişim