Cafer Elmas

Son dönemde güvenlik güçlerimizin PKK ile mücadelesi kapsamında çok sayıda ilden binlerce Asker ve Polis, yoğun çatışmaların yaşandığı Şırnak’ın Cizre ve Silopi ile Diyarbakır’ın Sur ilçelerinde geçici görevle gönderilirken, Bilecik Emniyet Müdürlüğünden de çok sayıda polisin dış görevlendirme ile Cizre’ye gittiği öğrenildi. Bilecik Trafik ve Kaçakçılık Şubelerinde geçici görevle Şırnak'a giden polis memurlarının sayısı ve bölgede ne kadar kalacaklarının ise henüz belli olmadığı ifade edildi.

Geçici görevle Doğu’ya giden ve görev süreleri bittikten sonra geri dönen Polis memurlarının olduğu,  ihtiyaç doğrultusunda yeni memurların da bölgede görevlendirildikleri, son günlerde de Bilecik Kaçakçılık Şubesi ve Trafik Şube ekiplerinden bazı polis memurlarının geçici görev ile Şırnak'a gittikleri gelen bilgiler arsında.

Yarın Gazetesi olarak, bölgeyi teröristlerden temizlemeye kararlı olan güvenlik güçlerimize Allah’tan kolaylıklar, ailelerine sabırlar diler, tüm Bilecik halkının dualarının yanlarında olduğunu bilmelerini isteriz.

Editör: TE Bilişim