Bozüyük Yeni Mahalle Bekir Aral İlkokulku’nun adını taşıyan başöğretmenin torunu olan Aral, kendisini kısaca şu sözlerle tanıttı: “Bilecik doğumlu olup 62 yaşındayım. Eğitim hayatımı Bilecik ve Bursa’da tamamladımk evli ve 2 çocuk babasyım.Kendime ait olan gayrımenkul danışmanlık ofisimde ticari hayatımı sürdürüyorum.Bozüyük 35 yıldır içinizden biri olarak Bozüyük’ümüzün damadıyım.”

Siyasi  geçmişine Doğruyol Partisi’nin kuruluşundan sonra 1985 yılında Eskişehir merkez ilçe teşkilatında başlayan Aral, daha sonra 1989 yılından itibaren Bilecik Merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği ve 2 dönem merkez ilçe başkanlığı yaptı. 1 Aralık 2018 tarihine kadar da Demokrat Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Aral, son olarak da 31 Mart yerel seçimleri için Demokrat Parti Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Adayı oldu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde Demokrat Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi adayı olarak sağduyusuna inandığı Bozüyüklü vatandaşların yanında olmaktan gurur duyacağıını belirten Aral, “Bölen değil birleştiren bir anlayış için her kesimden ve düşünceden insanımıza hizmt etme anlayışıyla bu mukaddes göreve getirlerine talip oldum. Bizim önceliğimiz her zaman Bozüyük oldu, Bozüyüklü hemşrilerimizin de kimin Bozüyük’e daha iyi hizmet edeceğini düşünüyorsa onu göreve getireceğine inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim